Apple App in de App Store!

RikenMons blog AppleApp

De App Store verkoopt de RikenMon’s Natuurgids app van Europese dieren!

RikenMons blog AppleApp
Een kijkje binnenin

Is het nou zomer of niet? Vanuit het zuiden van Europa bereiken ons al weken berichten van ongekende langdurige hitte, terwijl we hier ons afvragen of we nou door de zomer heen zijn geslapen of dat we nog wat mogen verwachten. Natuurlijk we hebben een paar mooie dagen gehad en al heel wat keren de korte broek aangetrokken (en soms snel weer uit omdat het toch wel fris was) sommige buren zien er ook al prachtig bruin uit terwijl anderen net als wij een beperkte kleuring hebben opgedaan. En dat terwijl wij toch heel wat uren buiten doorbrengen momenteel, lopend of fietsend en ondertussen speuren naar nieuwe beestjes en onbekende bloemen.

1) Sint Jacobsvlinder rups op Jacobskruiskruid, 2) Icarusblauwtje op Boerenwormkruid, 3) Schorpioenvlieg, 4) Coloradokever

Vooral dat laatste is geen probleem. Er zijn nogal wat bloemen en we kennen de meeste nog niet, maar kunnen er steeds meer op naam brengen. En door al die bloemen nog eens goed te bekijken komen we ook heel wat dieren tegen sommige zelfs spiksplinter nieuw voor ons. Maar ondanks dat krijgen we toch heel veel lust om dat mooie zonnige zuiden eens zelf te gaan bekijken. Eens zien of het weer daar inderdaad zo mooi is deze zomer. En natuurlijk de app te gaan proberen!

Want de app voor iPhone en iPad is te koop in de App Store!

1) Koninginnekruid met Dagpauwoog en Glad beertje, 2) Stinkende Kortschildkever, 3) jonge Merel

We hebben knoeperd hard gewerkt deze hollandse zomer aan de apps, de teksten, de foto’s, de site, nieuwe records en ga zo maar door en we zijn nog steeds niet klaar, maar we willen weer op pad! Nieuwe fauna en flora ontdekken en als het heel erg goed gaat maken we als we terugkomen misschien wel een flora app! (uiteraard ook weer voor Androïd en Apple!)

RikenMons blog AppleApp
Steenrode heidelibel ♀

Voor een directe link naar de app-winkel klik hieronder:

iPhone in App Store                          Androïd in Playstore

Handleiding iPhone

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published.