Privacy Verklaring

Privacy-verklaring Nature-Guide.

Versie: 21 oktober 2018

Jouw privacy is voor Nature-Guide van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. (Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), 25 mei 2018)

Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Nature-Guide doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op ons via mail@RikenMon.nl

1) Gebruik van onze website

Met onze website kunt u zoeken naar fauna en flora op basis van kenmerken. Hiervoor gebruiken wij onderstaande gegevens.

Cookies.

Onze website gebruikt cookies, kleine bestandjes waar informatie in opgeslagen kan worden. Standaard staan de cookies uit, activeren kan op onze cookiepagina: https://www.nature-guide.info/display/continent.aspx?lang=nl

Doordat cookies lokaal worden opgeslagen, blijven deze gegevens bestaan tot het volgende website-bezoek of tot je ze verwijdert. Deze cookies zorgen er dus voor dat je onze website zo optimaal mogelijk gebruikt.

2)Gebruik van onze mobiele apps, voor Android en iOS:

De app verzamelt geen gegevens en geeft geen gegevens aan ons door. Voor gegevens tijdens de aanschaf gelden de privacyverklaringen van Google Play Store en Apple App Store.

3) Gebruik van onze blog.

In onze blog kun je lezen over onze avonturen. en reageren op onze verhalen.

Als je reageert vragen we de volgende gegevens:

Mailadres: We gebruiken het mailadres voor communicatie.

Naam: We gebruiken de naam alleen als aanspreektitel.

Alle gegevens die we van jou hebben opgeslagen op de website, zijn anoniem en worden verder niet gebruikt door Nature-Guide.

Alle gegevens die we van jou hebben opgeslagen omdat je hebt gereageerd op een blog, kun je via de blog inzien. Indien je het verwijderd wilt hebben, bijvoorbeeld omdat je een reactie hebt ondertekend met je echte naam, zullen we de reactie in het geheel verwijderen. Gegevens verzonden via het contactformulier worden via het blog verstuurd en worden niet op de website opgeslagen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven jouw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Dienstverleners

De Nature-Guide staat online op 2 servers die niet door onszelf beheerd worden. Nature-Guide heeft geen toestemming gegeven voor het gebruik van data van Nature Guide aan de beheer partijen, anders dan nodig is voor het beheer.

Links naar andere websites

Nature-Guide heeft veel linken naar externe websites. Als u hierop klikt wordt u naar een externe site gebracht. Nature-Guide heeft geen enkele controle over deze externe linken.

Wij raden u aan het privacybeleid van elke website die u bezoekt te controleren.

Gegevens van websitebezoek

Op onze website gebruiken wij Google Analytics en jouwstats.nl om de werking van de site te kunnen analyseren en om het rendement van online verkeersbronnen te kunnen meten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten van Google of andere (commerciële) doeleinden. De informatie die Google verzamelt wordt geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.

Beveiliging

Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je jouw persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Bij wijzigingen van interne of externe aard die invloed hebben op onze goede zorg voor jouw privacy, dan passen wij natuurlijk onze werkwijzen en/of de privacyverklaring aan. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen: mail@RikenMon.nl

Je hebt de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

• het laten corrigeren van fouten

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

• intrekken van toestemming

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Indien je een klacht hebt dan kun je dat melden. Als je vindt dat wij jou niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder.

Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.