Eindelijk op pad !

Zaterdag om 5 uur is het dan zover, ons huis leeggemaakt en de sleutel aan de nieuwe bewoner gegeven. We gaan!

Omdat het al vrij laat is, gaan we niet al te ver, het dorpje Puth ligt ca. 200 km in de goede richting. Daar aangekomen nog even rondgewandeld, gegeten en daarna in bed. De laatste weken zijn echt zwaar geweest en we zijn allebei moe. Vandaag via binnenwegen door België gereden en net aangekomen op een camping in Luxemburg, ca. 50 km ten oosten van de stad.

De hele dag was een afwisseling van zon, regen, wind, hagel en zon. En de wegen wisselden van groot naar klein. Erik heeft nog geprobeerd een wandelroute te rijden, maar was toch te bezorgd om zijn vliegers. Dat dus overgeslagen. Het is wel frisjes, maar niet te koud om buiten te zijn.

De eerste slaapplek

Na een super leuk tochtje zijn we aangekomen in Colombotte bij onze vrienden Tim en Mirjam. Hier is dan eindelijk het verwachtte mooie weer. We hebben kamp gemaakt op het mooiste plekje van de camping……

Camping Colombotte
https://colombotte.nl/

Responses to “Eindelijk op pad”

  1. mireille says: May 18, 2011 at 21:36

Ziet er goed uit. Kunnen jullie al wennen? (geintje, zal vast uitstekend lukken). Leuk ook om het te herkennen, brengt goede herinneringen boven bij mij. Doe Tim en Mirjam de groeten.

Groetjes, mireille

  1. Monica says: May 19, 2011 at 15:30

Als je een activiteit opent kun je daar een berichtje achterlaten

  1. Hans says: May 22, 2011 at 17:25

Hoi Mon en Eric,
Lijkt inderdaad een leuk plekje. En als het weer goed is kan ik me voorstellen dat jullie niet veel andere wensen hebben.
Mamma probeert jullie ook te bereiken op deze manier, maar dat lijkt nog niet te lukken, ondanks eenn telefonische helpdesk.
Ik denk dat het contrast voor haar te weinig is, waardoor ze niet goed kan zien waar ze klikken moet. Zal aan Ineke vragen het haar woensdag uit te leggen.
Groetjes,
Hans en Ellen.

  1. Marcel says: May 23, 2011 at 10:09

Idd mooi plekje! Heel veel succes en plezier op jullie fantastische reis!

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *