Alweer een weekje weg!

Hallo allemaal,

Monica is al 1 maand werkvrij en we zijn al weer 1 week op pad!! We staan nu een paar dagen bij Tim en Mirjam, genieten er van de rust en de ruimte.

Voor lekker eten klussen we mee door onkruid te wieden, hout te hakken en te voegen. De komende weken blijven we hier nog zitten, er is genoeg te doen. Tussendoor zullen we echter van het mooie weer en de omgeving genieten. Zoals we afgelopen dagen hebben gedaan.

Er gebeurt genoeg, na opeens een boel gezoem om ons heen blijkt een bijenzwerm een nieuwe plek te zoeken, ze kiezen voor het huis van de buren.

Vrijdag zijn we naar de Vogezen gereden, voor de insiders de camping, Le Wagga onder le Treh, bij Aerotec. Met als doel het vlieggevoel te activeren, want dat staat nog wat in pauzestand. Het weer is nogal extreem, ‘s morgens zon, dan een regen-en hagelbui met windstoten, daarna of weer zon of bewolkt. Tussendoor wordt er best veel gevlogen.

Op zondag besluit Erik ook voor een ochtendvlucht. Dat betekent vroeg op en na een uurtje rijden de berg opsjouwen met je delta en harnas. Gelukkig is Tim komen kijken en met 3 man is alles zo boven. Te midden van alleen maar para’s start Erik op een goed moment. Hij zit in no-time hoog. Al snel zien we de overontwikkeling, en na een uurtje vliegen land Erik net 5 minuten voor de bui. Monica en Tim rijden rustig de berg af en vinden Erik terug op het deltalandingsveld.

Als je zo vroeg op staat houd je na het vliegen nog wat dag over. Die hebben we gebruikt voor een rondrit. De Vogezen zijn prachtig. Het ene moment kijk je opeens over het Swarte Wald naar Duitsland, het volgende zijn de uitlopers van de Alpen. Verder natuurlijk de bomen, plantje en beestjes (het was echt een braamkruiper!!)

Dan alweer tijd om ons blog te schrijven, we zitten momenteel langs een rustig weggetje waar de vogeltjes fluiten. We hebben net gegeten, hier ter plekke gekookt. Nog even dan wordt het wat frisser en rijden we terug naar Colombotte, drinken we daar  nog een wijntje…… Het lijkt hier wel vakantie

Colombotte, Chambre d’hotes La Tourelle. https://colombotte.nl/

Responses to “Alweer een weekje weg!”

  1. Sabine says: May 27, 2011 at 05:54

Dat ziet er heerlijk uit, ik voeg het toe aan mijn lijstje potentiele vakantiebestemmingen (volgend jaar, of dit najaar?)
Veel groeten, Sabine

  1. Wilma Schuman says: May 24, 2011 at 20:13

Nou, jullie genieten er wel van zo te zien en horen. Heerlijk en geniet ervan!!!!!!!!Benieuwd of jullie deze comment kunnen lezen; weet nog niet goed hoe jullie een message te sturen. mwahh Wilma

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *