Jippie! We hebben een blog bij de site!

RikenMons blog 1ste blog

Vorig jaar zijn we begonnen met de Natuurgids, www.nature-guide.info, met als doel om al dat moois aan dieren en planten om ons heen te kunnen identificeren en dit ook beschikbaar te stellen aan anderen.

Ondertussen zijn we klaar met de dieren in Europa, nou ja klaar, er kan nog altijd meer bij, maar we hebben nu toch al wel een hele set aan vogels, vlinders, kriebel beestjes, zoogdieren reptielen en amfibieën. En de site ziet er ondertussen prachtig uit, met een duidelijk overzicht van de dieren, heldere zoekcriteria, mooie foto’s, herkenbare kenmerken en interessante eigenschappen.

RikenMons blog 1ste blog

En toen bedachten we dat je al die informatie eigenlijk het liefst direct bij de hand zou willen hebben als je op pad was, oftewel als elektronisch veldgidsje op zak. Een ‘App’ dus. Voor Androïd is de App klaar, binnenkort staat het in de Google Play, we vragen er wel wat geld voor want als dit gaat verkopen kunnen we uitbreiden! Meer dieren, meer continenten en dan de fauna.

We zijn zelf best trots op wat we gemaakt hebben, nu moet het aan de man gebracht worden en daar kunnen we best wat hulp van jou bij gebruiken, dus vertel gerust aan iedereen over onze site, App en blog! 

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *