Regen, onweer, zon, wind

En toen veranderde het weer. Na dagen van hitte en prachtig vliegweer en in de avond een buitje. Zaten we vervolgens vanuit de tent te kijken hoe die van de buren wegwaaide. Helaas geen fotomateriaal omdat we toch maar zijn gaan helpen. Na één hele dag van regen, is het weer hier gelukkig terug naar buien. Die vallen alleen nu ook af en toe overdag helaas. Tussen de buien door hebben we een paar leuke wandelingen gedaan, veel gelezen, nieuwe start bezocht en  nieuwe plannen gemaakt.

Verder nog een leuk kasteel bezocht, dat tegen de bergwand was aangebouwd. In 300 jaar hebben ze er steeds een stukje bij aangebouwd. Nu onderhouden ze het zoveel mogelijk in de staat van ca 1500. Wel zie je nog dat het leven in een kasteel misschien een stuk veiliger was, maar comfortabel is anders.

We hadden een geweldige hike uitgezocht en we rijden in prachtig weer naar de start. Daar aangekomen is een prima parkeerplaats, met nog wat extra informatie over de wandelingen. Terwijl we die nog even rustig staan te bekijken begint het te hozen. Wij de bus in en wachten. Na het een en ander gegeten en gedronken te hebben was het alleen maar natter geworden. We zijn maar gaan boodschappen doen. 3 uur later is het opeens prachtig weer, wij terug, en alsnog de hike gedaan.

Ook vanaf de vliegberg een leuke hike gedaan, er waren wat meer paden dan op de kaart stonden, waardoor we een beetje moesten gokken. Maar bijna terug houdt het pad op bij een omgevallen boom, die in zijn kielzog nogal wat bomen mee had genomen, het pad was niet meer te vinden. Tenslotte zijn we op de GPS door het bos getrokken en kwamen precies bij de auto op de weg. Gelukkig was dit voordat we hoorden dat er ook hier gewoon beren in de bergen leven. Wij hebben ze nog niet gezien.

Het wordt hier ook regelmatig droog en zonnig. De opklaringen geven prachtige vergezichten en luchten. En dat is maar goed ook, want morgen komen IJnschje en Chris en die gun je toch prachtig vakantieweer.

Bovendien heeft Erik een passagier voor morgen en kan Monica mogelijk een duovlucht maken met Igor. Duimen voor goed weer dus en op tijd naar bed. Dat duimen is momenteel hard nodig, want er komt alweer een bui.

Responses to “regen, onweer, zon, wind”

  1. Remko says: July 28, 2011 at 21:11

Gave startrampe! Had je wel je hamer bij je?

  1. Wilma Schuman says: July 29, 2011 at 20:33

Hoie,
Regen en zon en wind hebben we hier momenteel ook. Ook hier hopen we de komende dagen op mooier weer. Net Maira’s duitse vriendin Lisa van het vliegveld opgehaald. Heeft allerlei lekkers uit Germany meegenomen en ligt nu al, doodmoe van de vlucht via Dubai op bed. Ze is 15 jaar en op geen enkele vlucht heeft ze de begeleiding gehad die haar ouders hadden aangevraagd en was dus wel gespannen met het vinden van de korrekte aansluiting in Dubai. Maar ze is er!
Volgende week weer naar het vliegveld voor Jora en Suzanne.
Morgen gaan Fred en Las naar een opleidings- open dag voor een music production studie in Cape Town. Als het goed ljkt allemaal gaat hij toch weer aan de studie voor een jaar. Leuk vinden wij want dan kan hij nog even genieten van het jong zijn en lekker onderwezen worden wat anderen al denken te weten.
Jullie genieten vast van de vakantie met Ynschkje en Chris en ik wens jullie heel mooi weer en heel veel vlieg plezier.
knuffel Wilma

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *