Terug

En dan is het opeens de laatste week in Afrika. We hebben wel een flexibel retourticket maar ons visum loopt af precies op onze vertrekdag. Dus als het vliegtuig opeens niet gaat, zijn wij illegaal in het land! We hebben besloten terug te gaan naar NL en daar eerst te blijven. We willen toch even wat dichter bij onze ouders zitten en gaan op zoek naar werk en woning. Maar eerst hier nog even genieten van de zon en de warmte.

Nog even naar Porterville, vliegen is niet echt een optie vanwege crosswind, inversie en rook. Maar zwemmen is met deze warmte heerlijk in de poelen van Beaverlac.

Maira en Wilma brengen ons weg, vroeg genoeg om alle bagage in te leveren. Alle 4 de tassen worden via een ander loket ingeleverd als dat maar goed komt. gelukkig hebben we deze keer beter gewogen dus hoeven we niet opnieuw te gaan pakken. Alle souvenirtjes mogen mee.

En dan terug in NL. Wolken en file is het eerste dat we zien, maar dan is onze lift er en dat is wel héél gezellig. Logeren bij vrienden en familie want met die siberische temperaturen is het te koud voor camperen, bovendien is het veel leuker. Fijn hoor dat we zomaar terecht kunnen bij jullie.

Response to “Ingehaald door de tijd.”

  1. Remko en Sheila says: May 18, 2013 at 09:27

Ha luitjes, alweer een beetje gewend aan het Nederlandse? We moesten laatst aan jullie denken toen we met ons busje bij Saint Tropez gekampeerd hebben. Een nostalgies gevoel van 11 jaar terug bekroop ons. Wat slaapt dat lekker! Was ook wel nodig na een groot trouwfeest van Engelse vrienden. Hier is het nogal rustig met pissende regen. Vliegen: 3x pas dit jaar. Hoop dat het vanaf maandag eens definitief “lente” wordt. Zit er voor jullie nog een voorjaarsvakantie in? We missen jullie!

Groetjes, Rem en Sjiel

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *