Vliegen, wantsen, morgenrood en rugzwemmertjes

We zijn al bijna weer een maand verder. Het vliegfeest was bijzonder leuk en gezellig, maar al haast in de vergetelheid geraakt. Want we zijn hard aan het werk gegaan met nieuwe records, verbeteringen op de site en reclame maken voor de apps.

Vliegfeest  ‘Coupe Icare’

En ondertussen zijn we nog steeds teksten aan het verbeteren en foto’s aan het vervangen. En af en toe loopt, kruipt of vliegt er op onze kleine patio ook zomaar iets onbekends voorbij en dat moet natuurlijk uitgezocht worden.

Wat we in elk geval ontdekt hebben tijdens de afgelopen reis, is dat we zelf erg blij zijn met de app. Regelmatig grijpen we tijdens een wandeling de telefoon om even op te zoeken wat het ook al weer is en zelfs om te constateren dat het bekend lijkt, maar toch iets nieuws is.

1) Dambordvlieg, 2) Kolonie Vuurwantsen, 3) Morgenrood, 4) Rugzwemmertje

Maar ook dat we zelf zitten te springen om een flora-app. Eerst al die mooie bloemen en nu zijn het de paddestoelen die om aandacht vragen. We zijn dus nog wel even bezig….

1) Herfsttijloos, 2) Wilde cichorei, 3) Viltig kruiskruid, 4) Slangenkruid

Wat is er dan nieuw op de site en app. Nou om te beginnen natuurlijk de linken naar de apps. Verder is de informatie uitgebreid en kun je nu ook alle categorien in tekst krijgen, dat is handig omdat het sneller gaat op het internet (dus niet mooier). De detailpagina’s lopen soepeler omdat de foto’s nu beter openen, echt je merkt het niet, totdat je de oude versie weer ziet. En als je even klikt op familie of look alike wordt je toch helemaal vrolijk hoe lekker dat gaat, moet wel zeggen door al die aangepaste teksten waardoor je nu weet waar je naar moet kijken is het ook wel een stuk duidelijker.

1) Paarse parelmoervlinder, 2) Stadsreus, 3) Steenhommel

Nou ja we zijn dus gewoon trots! En we gaan nog even door! Nog een paar oude teksten updaten en dan is het tijd voor nieuwe beesten! jaja 20 stuks….. dus kom af en toe langs want binnenkort staan ze erop en dan moet je natuurlijk je app updaten met al die nieuwe records…. oja tip: doe het nu al vast wat er zijn al heel wat nieuwe foto’s en teksten toegevoegd! Gaan wij nog ff door.

(1) Bidsprinkhaan, 2) Blauwe ijsvogelvlinder, 3) Herfstvuurspin)

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *