Vliegvriendjes

Jeetje wat vliegt de tijd als je plezier hebt. Coen en Cornelia zijn al weer een weekje geleden gearriveerd op de camping. We hebben Tanno zijn wijn al weer op, prima wijntje maar ik geloof er niets van dat ie mee mocht doen in de wedstrijd!

De dagen worden momenteel gevuld met vliegen. En als er niet gevlogen kan worden wordt is het shoppen, luieren of klussen. En ‘s avonds is het lekker eten, wijntje erbij en goeie verhalen (soms errug sterk) al met al vermaken we ons nog steeds prima en is het erg gezellig..

Er vliegt heel veel moois hier.

Op de camping Montéglin is een landingsveld voor delta en parapent, ideaal dus.

Remko en Sheila hebben ook een chambres d’hotes op een geweldig plekje. Hierbij daarom weer een tip: www.les-glycines.comResponses to “Vliegvriendjes”

  1. Tim & Mirjam says: June 27, 2011 at 02:38

Hé luie vliegers, en wij maar werken! We hebben wat reisgidsjes van Marokko binnen, nou… wij gaan ervoor, ergens begin januari en dan een maand of 2 daar rondtoeren lijkt ons een steeds beter plan Ik hoop deze week ook weer even de vleugels te strekken, nieuwe accu voor m’n ultra light is binnen dus ik kan weer starten én het weer ziet er goed uit…
By By fly high! a+ Tim

  1. Dees says: June 27, 2011 at 16:56

Hey high flyers! Wat een leuke blog hebben jullie ervan gemaakt! Ik vind het erg leuk om jullie te volgen en het ziet er allemaal weer heeeeeeeeeeel gezellig uit daar in Laragne met CoCo erbij. Hier nu ook 30 graden (buiten kantoor…….) Nog een maand, dan heb ik ook vakantie (alleen wat korter dan jullie helaas). Geniet van alle vrijheid!! Dikke knuffel voor jullie en ook voor CoCo.
Liefs, Dees

  1. Onnosays: June 28, 2011 at 01:23

Hallo Jongens,

Wat een prachtige foto’s! Jullie plezier komt zo van het scherm af.

Blijf lekker genieten!!!

Onno en Maria

  1. Marije says: June 29, 2011 at 18:53

Oh man, wat ziet dat er toch relaxed uit!! en ja, jij ook! Volgens mij ging dat wennen heeeeel snel Heb je trouwens een foto van het horloge dat je hebt gekocht als cadeau? (verzoekje van hier) Je bent echt op het juiste moment vertrokken… Als ik er aan toe kom, zal ik nog eens een uitgebreide mail sturen. Tenminste, als je zit te wachten op UWV-verhalen…!

veel liefs weer en geniet!!! van een jaloerse vriendin/ex-collega die zonder airco nog op kantoor zit.

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *