Erik… Erik… kijk dan Erik…

Aan het meer van Annecy, tegenover de stad, ligt een leuke vliegplek op Col de la Forclaz. Arne, MIreille en Daniel hebben een huisje op de camping in Doussard, vlak bij het landingsveld. We kunnen prima een paar dagen bij hen logeren daar. En het weer ziet er prima uit voor de komende dagen om te vliegen of aan het meer te zitten.

We hebben op de vorige reis een aantal keer onze skates gemist, dus die hebben we nu bij ons. Er is een fiets/skatepad van Albertville tot Annecy. We beginnen rustig. Monica trekt zelfs alle bescherming aan en is daar zeer blij mee als ze opeens een fietstunnel induikt. Tja remmen met  zo’n vaartje is niet makkelijk, maar gelukkig komen we er beiden goed doorheen. De volgende dag alleen wat lichte spierpijn in de kuiten.

Er is zuidwest wind voorspeld, we willen gaan  vliegen, op Col du Sapenay. Arne met zijn parapente vliegt ons er met de duo uit. Het was een leuke vlucht. We zijn zeer tevreden met het nieuwe harnas van Erik. Bij het hotel/restaurant in het volgende dorp hebben we heerlijk pizza gegeten.

Helaas regent het de volgend dagen. We beginnen daarom met een film kijken en zodra de zon schijnt gaan we op pad. Helaas gaat de zon niet met ons mee. Na een korte wandeling belanden we dan ook al snel in de kroeg. Daar serveren ze een ongelooflijk heerlijke bosbessentaart in een enorm formaat……… heerlijk!

De weersvoorspellingen zijn niet al te best, maar met wat stroophout en goede plannen vermaken we ons vast best.

Tim en Mirjam komen langs, daar gaan wij straks mee naar de Coupe Icare. Maar eerst nog even lekker eten met ‘n allen; Voor Arne, Mireille en Daniel is het tijd om terug te gaan naar Nederland.. Erik en Mirjam doen samen een duovlucht op Annecy.

Response to “Erik… Erik… kijk dan Erik…”

  1. wilma schuman says: September 22, 2011 at 21:10

Tje Monica, dat ziet er sportief uit! Wat zullen fit worden/zijn/blijven met al dat wandelen, skaten en vliegen. Lijkt bijna vakantie pret……..Mwahhhh.

  1. tante ineke says: September 18, 2011 at 12:50

Ik heb genoten van het hele verhaal en blijf jullie volgen.
Liefs van Ineke uit Velp

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *