Genieten

Ons leven bestaat op dit moment wel uit heel veel genieten. We slapen lekker uit op vaak prachtige plekjes. We zien prachtige natuur. Komen leuke mensen tegen. Zitten heerlijk te ontbijten op gezellige terrasjes of eten er juist een tapaatje. We rijden de meest mooie paden, vliegen op prachtige plekjes, wandelen veel en zien van alles groeien, fladderen en rennen. En duiken meestal na een glaasje heerlijke wijn op tijd ons bed weer in, want al die indrukken daar wordt je ook moe van.  En we hebben er meestal prachtig weer bij.

Olijfbomen hebben soms de meest bijzonder stammen, met gaten of juist wratten…..

Al wandelend zien we een vogeltje vliegen, die hebben we gezien op een info-bord, hoe heet ie ook al weer?

We kamperen hier veel wild, vooral omdat er weinig campings open zijn en bij de vliegstekken zit er meestal geen 1 camping. Af en toe rijden we naar Ronda voor een douche op de camping het is wel een heel bijzonder stadje

Andalusie is echt een prachtige regio. Volgens de locals is het in het voorjaar nog veel mooier hier. Volgens ons kan dat niet. Er is zoveel te zien en na elke bocht of bult is er weer iets anders te beleven

Erik vliegt hier met veel plezier. Wel zijn de landingsvelden schaarser dus overlandvliegen is heel spannend. De delta’s zijn hier ver in de minderheid. Vooral Algodonales is ontdekt door de parapenters.

Als de wind te hard wordt is het tijd voor stekkenjacht. Er zijn hier veel vliegstekken, maar niet alles is duidelijk aangegeven. Het is wel goed om van te voren even de plekken te bekijken zodat je weet met welke wind je waar terecht kunt.

En tussendoor natuurlijk gewoon de toerist uithangen. Maar vooral blijven genieten. En dat lukt ons prima!

Responses to “Genieten”

  1. wilma schuman says: November 17, 2011 at 23:15

Mooi, mooi, mooi. Kan niet wachten tot onze olijf bomen groot en oud zijn (helaas zijn wij dan ook al heeel oud) met knoestige en wrattige stammen (de bomen dan, ik houd liever een gaver velletje).
Heerlijk om zo te genieten, blijf dat doen en stuur me olijfbomen tips en recepten waar olijven in gebruikt worden. Ik ga zaterdag weer naar een markt met olie en olijven. Vind zelf dat de olijven van afgelopen oogst erg lekker zijn geworden.

  1. Monica says: November 19, 2011 at 13:23

Ha ha, gevonden, het vogeltje is een roodborsttappuit.

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *