Getekkeld

Gedurende onze reis ontmoeten we heel wat interessante karakters waar we dan een tijdje mee op trekken en soms zijn we ze gedurende onze reis opnieuw tegengekomen, soms spontaan soms op uitnodiging. (of omdat we onszelf hadden uitgenodigd)

Toen we aan onze reis begonnen hadden we niet zo goed een voorstelling van hoe dat allemaal zou gaan. We zijn gewoon vertrokken en dachten we zien wel waar we terecht komen,  wat we meemaken, wie we ontmoeten en wat we doen. Maar wat we in elk geval nooit bedacht hadden was op een tekkel passen en dat is nu gebeurd.

Remko en Sheila zijn een paar dagen op bezoek gegaan in Nederland en wij hebben op hun hond en huis gepast. Als je tenminste een tekkel een hond noemt en een complete chambre ‘d hotes met tuin en zwembad een huis kunt noemen. We hadden grootste plannen wat we met die dagen gingen doen, maar het was tenslotte maar een weekje en we hebben bijna elke avond voor de Nederlandse televisie gehangen. Onvoorstelbaar, maar na een jaar zijn zelfs de reclames interessant. Verder natuurlijk elke dag zwemmen in de tuin, wandelen met de hond, lekker internetten en koken in een ruime keuken.

Maar na een week was het ook wel weer genoeg. Bovendien kwamen Remko en Sheila weer terug en die hadden wel oren naar een paar dagen kamperen met ons bij Lachens. Een leuke vliegstek in het zuiden met mooi weer veel wandelmogelijkheden een camping waar we de enige gast waren en vuurtje konden stoken en een leuke eettent met erg lekker eten voor weinig.

Tja zo zie je maar weer er zijn veel manieren om je te vermaken.

Responses to “Getekkeld”

  1. Wilma Schuman says: October 14, 2012 at 19:23 Ik houd van tekkels, zo’n lekker eigenwijs koppie.
  2. Monica says: October 15, 2012 at 22:49 ik houd van de Peel het is een vreselijk eigenwijs dotje

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *