Jippie we zijn weer op reis!

Sjonge jonge jonge wat kun je het druk hebben in Nederland. Dat waren we bijna vergeten. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk mensen te bezoeken, uiteraard lukte het niet om in 3 weken bij iedereen langs te gaan. We zijn ongelooflijk gastvrij ontvangen en verwend, bedankt vrienden en familie! Het is  natuurlijk altijd maar afwachten of men in die periode ook tijd heeft voor je bezoek. Misschien is er de volgende keer wel tijd voor, we zullen in elk geval proberen ons bezoek vroegtijdig aan de kondigen dan. Maar nu eerst weer op pad!

Waar we heen gaan weten we nog niet precies. We willen mooie weer dus gaan richting het zuiden en we willen van de zomer graag een tijdje doorbrengen in oost-Europa. We reizen op de weerkaart en zitten ondertussen al in Luxembourg lekker in de zon.

                                                             Hiep hoi, we zijn weer op reis!

Responses to “Jippie we zijn weer op reis!”

  1. Evert en Corry says: April 2, 2012 at 17:29

Hallo reizigers. Fijn dat jullie even weer een bezoekje aan mams hebben gebracht, was voor haar ook wel even nodig. Maar ja jullie zijn weer onder weg. Ik weet niet wat jullie bedoeling echt is maar ik heb nog wel een paar adresjes van vrienden. In Zwiserland (Seebodenalp, Kussnacht) deze mensen wonen boven op een berg, Slowakye, in Tvrdosin en Servie in Novi Pazar (door hen worden wij ook pa en ma genoemd. Zij zouden het geweldig vinden als jullie langs zouden komen. Als je adressen nodig hebt zeg het maar.
Heel veel plezier verder. Groetjes uit Valthermond

  1. wilma schuman says: April 2, 2012 at 19:16

Bofkonten…

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *