Terug

En dan is het tijd om eens thuis te gaan kijken. We rijden Portugal uit en via Spanje, Frankrijk en Belgie terug naar Nederland. Wel via de binnenwegen, want er is genoeg te zien onderweg. We rijden over een hele dunne slang en zien dan pas dat het een rupsenprocessie is. Hadden we ons vorige maand nog afgevraagd wat die rare nesten in de bomen waren, nu weten we het: daar vervellen ze in.

We vinden een prachtig huis in een schattig dorpje, helaas staat het niet te koop….

In Frankrijk rijden we via Bordeaux. We willen nu eindelijk eens bij Dune de Pilat langs. Dit is een vliegstek aan de westkust, waar we jaren geleden al over gehoord en gelezen hebben, maar het ligt altijd uit de route en nu rijden we er zomaar langs.

Ongelooflijk wat een zandduinen zijn dat. De achterkant gaan stijl naar beneden naar de campings, maar aan de voorkant is het een grote zandvlakte tot aan de zee. Groter dan de zandvlaktes die we in Marokko zagen daar zie je tussen al het zand toch al snel een palmboompje of rotsen.

In Noord-Frankrijk horen we op het nieuws over sneeuw en ijs hier en in Belgie, maar als wij daar komen schijnt de zon. Helaas valt daarna toch de regen… Tja het is nog maar maart natuurlijk en de komende dagen zitten we lekker binnen bij vrienden en familie.

Response to “Terug”

  1. wilma schuman says: March 12, 2012 at 22:56

Home sweet home…of….and I still haven’t found what I’m looking for. Welke wordt het?

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *