Uitgeteld

Twee weken wedstrijden gaan je niet in de koude kleren zitten. In de laatste taak vergeet Erik zelfs het laatste keerpunt. Hij is dan ook niet de kampioen geworden, maar heeft wel heerlijk gevlogen. Aan het brengen en halen en even meekijken heb je ook een hele dagtaak, soms lukte het zelfs niet om nog even het zwembad in te duiken.

Ondertussen hebben we al heel wat piloten weer uitgezwaaid omdat ze naar huis wilden of moesten, ook Cornelia en Coen zijn weer op weg naar Nederland. Voor ons is er nog geen reden om op pad te gaan. Het is hier heerlijk weer, veel gezelligheid en lekker eten. En dan kun je ook nog eens lekker gaan vliegen, wandelen, zwemmen, klimmen, kanoën enzovoort. Ehh we blijven nog even dus.

Want er is hier nog van alles te beleven…:Leuke wandelpaden….

En natuurlijk het strand, Remko en Shiela nemen ons mee. Eerst lekker lunchen en inderdaad dat was lekker! Verse oesters, schelpdiertjes visseneieren en filet van zwaardvis heerlijk. Daarna naar het strand en voor ‘savonds verse mosselen. ‘Leven als een god in Frankrijk’ zeggen ze toch? We doen ons best.

Ondertussen groeien onze haren door, Monica krijgt veel complimentjes op haar nieuwe kapsel, Erik helaas wat minder, hij krijgt zelfs knipadviezen. Dan wordt het dus tijd voor…. de Kapper.

Response to “Uitgeteld”

  1. Wilma Schuman says: August 7, 2012 at 14:34

o, ik vind Erik zijn lange haren zo mooi, niet knippen.

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *