Vliegkampioenschappen

Zowel de Belgische als de Britse nationale en open deltavlieg kampioenschappen worden dit jaar gevlogen in Frankrijk en wel in Laragne. Je snapt het al we zijn op de juiste plek en Erik doet mee.

Maar eerst is er tijd voor vrij vliegen en een duo-vlucht, gelukkig kan Remko helpen want de handjes van Monica zijn nog niet zo betrouwbaar, gelukkig kan ze wel al weer autorijden en de auto is ook weer klaar beide is wel heel erg prettig.

En dan beginnen de Belgische kampioenschappen, de camping is opeens helemaal vol en overal zie je deltavleugels. De parapenters zijn deze dagen duidelijk in de minderheid.

Dan is er nog een verrassing. Coen en Cornelia staan opeens voor onze neus, ze zijn een weekje eerder gekomen. Die passen wel bij ons op de plek.

Erik en Coen staan meteen de eerste taak beide op goal. Remko wil wel een dagje rijden, de berg op voor de start en daarna op zoek naar de veldjes waar ze zijn geland. Dat geeft de dames kans voor een ochtendje op de markt en lekker lunchen.

Dat is voor herhaling vatbaar! En Remko wil ook nog wel een keertje rijden….. waar zullen we dan naartoe?

De belgische kampioenschappen eindigen in de Mistral. In die harde noorderwind is niet te vliegen, de laatste taak wordt afgelast maar iederen blijft voor het feestje en morgen beginnen de britse kampioenschappen met Mistral….

Response to “Vliegkampioenschappen”

  1. Wilma Schuman says: July 22, 2012 at 20:30

Hup Erik, hup…..

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *