Queens

Vind ik ‘s morgens nog een koninginnenpage op de berg, ‘s avonds gaan we naar een optreden van Cover Queen. Met een licht frans accent maar een stem als een klok een geweldige band.

Ook hebben we de Stones coverband in Sisteron gezien, beetje vreemd maar wel leuk. Er zijn hier veel feestjes in de zomer en wij beseffen opeens dat we hier voor het eerst in de zomermaanden zijn. Het voordeel van een vaste stek hoe tijdelijk dan ook is dat we even een eigen plek hebben, maar ook even wat praktische zaken kunnen regelen. Zoals ontbrekende onderdelen en leuke jurkjes. Maar ook zaken rond ons huis in Nederland.

We doen samen een duovlucht vanaf de Chabre. We doen ons best maar het lukt niet om echt hoog te komen. We vliegen heerlijk en beloven elkaar dit nog eens te doen tot we een keer echt overland kunnen samen. Voor het duovliegen is altijd wat meer voorbereiding nodig. Wat extra hulp aan de start is erg fijn, maar ook de startcondities moeten erg goed zijn en natuurlijk een landingsveld waar we op de buik kunnen landen, hoog gras is dan niet fijn.

Xavier is ook weer op de camping en wil graag XC vliegen, of Erik even voorop wil? Dat is natuurlijk geen probleem.

En nartuurlijk lekker wandelen (stijle klimmetjes zijn ok, maar toch wat weerstand bij het afdalen gekregen opeens) zwemmen in de rivieren en de bloemetjes en beestjes zien.

Response to “Queens”

  1. Albert says: August 23, 2012 at 14:30

He Erik & Monica,

Wat vliegt de tijd zeg, maar daar weten jullie alles van
Zo zijn jullie weg en voor je het weet al voor ander half jaar.

Voor ik het vergeet Erik alvast gefeliciteerd met je vejaardag en laat die haren maar groeien kun we onderling een wedsrijdje houden wie het langste haar heeft.

Albert, Irit en de kids

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *