We zien ze vliegen

Tuurlijk hebben we vreselijk veel pech nu. Monica kan niet vliegen en Erik ziet het nu even niet zitten, tenslotte wie moet hem zijn landingsbiertje brengen na zijn giga overland? Want autorijden met 2 gipsknuisten lukt ook nog niet. We rijden ondertussen richting het westen en zien alle vogels en vlinders vliegen en daar zit best bijzonder spul bij.

Bijeneters; we spotten ze steeds vaker nu we weten hoe ze vliegen en waar ze graag nestelen. Boomkruiper; Oost Europa heeft nog heel veel bos. De wielewaal als een gele vlek bovenin de boom, maar ook een paartje dat druk heen en weer vliegt. De zwarte specht, Het jong van de grote bonte specht met 2 merels op de grond, pa kwam erbij zitten en zei vast dat ie wat hem betreft de boom in kon. De scharrelaar, en opeens zien we die vaker bovenop een elektriciteitsdraad. De grauwe klauwier, zagen we eerst voor een musje aan.

Aan vlinders zien we steeds het ‘gewone blauwtje’ voorbij komen, die wij helemaal niet zo gewoon vinden. Maar op 1 dag het dambordje, keizersmantel en zilveren maan te zien is toch wel heel bijzonder. Zeker als dan de foto’s ook nog lukken.

Responses to “We zien ze vliegen”

  1. arne says: June 16, 2012 at 18:39

Hoi jongens,mooie foto’s hoor,is toch wel een mooi land als je al die foto’s zo ziet.Ik hoop dat jullie snel weer wat kunnen rondvliegen,maar dat komt van zelf weer goed.Groetjes van ons,en geniet er lekker van

  1. wilma schuman says: June 19, 2012 at 23:05

Mooi hoor allemaal. Ook het korte haar staat Monica heel prima. Jammer wel van de witte armen. Houd jullie taai, knuffel & zoen.

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *