Is huisloos ook dakloos?

Kamperen in eigen huis. Terwijl we het huis, maar vooral de schuur opruimen (de ene helft naar de opslag de andere helft naar de vuilnis) genieten we nog even van het hebben van een eigen plek. ‘s Avonds lekker warm bij de CV, de TV-series zijn nog allemaal hetzelfde we kunnen ze zo verder volgen. We blijken precies op tijd te zijn voor de proefavond van onze wijnboer, uiteraard wat lekkers meegenomen voor thuis.

Tussen het opruimen door plannen we bezoekjes bij familie en vrienden. We hebben allebei een nieuw paspoort nodig, ze slijten blijkbaar harder als je zoveel reist. Alle verzekeringen worden bekeken, Erik koopt een andere delta die je ook tot 2 meter kunt pakken, de motor wordt weer eens gestart, we logeren en bezoeken door het hele land en zo vliegt de tijd.

Het laatste weekend verlaten we op vrijdag voor het laatst ons huis waar we heerlijk gewoond hebben en rijden met een tjokvolle bus voor de laatste keer naar de opslag, die is nu helemaal vol. We logeren bij CoCo en steken daar nog 1 keer het vuur op. Eind november en we zitten gezellig buiten met pizza bij het vuur. Op maandag brengen ze ons helemaal naar Schiphol met al onze bagage. Door de vliegspullen hebben we allebei een extra tas. Erik verrekende zich 10 kilo, gelukkig waren we vroeg dus konden we terplekke nog opnieuw pakken.

Via Parijs vliegen we naar Kaapstad waar we opgewacht worden door Wilma, Fred en Maira. We zijn in Zuid-Afrika en blijven hier de hele winter (gelukkig is het hier zomer)! Overal waar we komen zijn we weer  enthousiast ontvangen, dus ook al zijn we huisloos we zijn nog niet dakloos.

Response to “Is huisloos ook dakloos?”

  1. Wilma Schuman says: November 28, 2012 at 21:06

Ja hoor, hartstikke blij elkaar te weer te zien. Welkom en op een heel leuke tijd met elkaar!

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *