Ronda

Ook de Europese tjitjak is op weg naar Ronda.

We hebben ons een paar dagen teruggetrokken om flink aan het werk te gaan. Blogs schrijven, nieuwe items maken voor de apps (4 nieuwe dieren toegevoegd!) En een heleboel nieuwe foto’s van dieren die al op de app te vinden zijn. En natuurlijk het gewone onderhoud aan servers en software.

Castell de Ferro en de Iberische steenbok

Tussendoor was er gelukkig tijd om op het strand te ontbijten en te genieten van de zon. We hadden een dagje flinke storm, waarbij de takken van de bomen waaide en wij bijna van de weg, maar na een dag was het alweer zonnig en aangenaam. En we hebben de Iberische steenbok en de Rode patrijs gespot.

Daarna was het weer tijd voor plezier, vrienden hadden een paar dagen Ronda geboekt en dat zijn we natuurlijk samen gaan vieren. Lekker lunchen op het terras in Algodonales en Ronda en tapas eten met heerlijke wijnen erbij.

Uitzicht op Ronda

Samen oud en nieuw gevierd, dat was wel heel bijzonder. We gingen halverwege de avond de stad in en ontdekten dat daar alleen maar een paar toeristen rondliepen (net als wij dus). De stad was praktisch leeg, een heel bijzondere ervaring. Om 12 uur werd de avond wel opgefleurd met vuurwerk.

Het was super gezellig en al weer zo snel voorbij. We gaan verder, er is genoeg te beleven in Spanje in de winter. We hebben voor de komende dagen een plekje in een natuurpark gevonden, dus kunnen we ons weer gaan richten op beestjes en bloemetjes! 

 

Arisarum simorrhinum en kliene blauwe lis, Iris planifolia

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *