Vliegtijd en tijd vliegt

Opeens zitten we al weer een maand in Slovenië, het is nu wel duidelijk dat dit land ons goed bevalt. We kunnen hier heerlijk vliegen, wandelen, eten en leven. Het zou best wel leuk zijn als we hier ook aan het werk konden. Echter zonder de taal goed te spreken is dat erg lastig. Maar dit land laat ons niet los.

We hadden een leuke week gepland met een vliegvriendin in Slovenië,we zijn haar echter gaan opzoeken in Oostenrijk. Ze had een onfortuinlijke landing en kon daardoor niet komen. Vervolgens landde Monica net naast het landingsveld in een omgeploegd veld en verstapte zich. Gevolg een verrekte spier in de kuit. Even geen vliegen of wandelen dus.

Omdat ook de weersvoorspellingen niet mee zitten besluiten we van de nood een deugd te maken en de komende dagen te gebruiken om te reizen. We willen heel graag naar de Karpaten. Vorig jaar ging het niet door omdat de bus problemen had, maar die is nu helemaal gekeurd. Dus we gaan het nog eens proberen.

Ons plan is via Hongarije naar Roemenië. Daar de beer en Dracula te zoeken in de Karpaten. Dan via Bulgarije naar Griekenland en Macedonië. Vervolgens met de boot naar Italië en Frankrijk. Erik heeft zich opgegeven voor de Belgische en Britse deltavliegkampioenschappen in Laragne in Frankrijk. Tot nu toe hebben we geen enkel plan gehaald, we zijn dus ook heel benieuwd of het nu wel gaat lukken.

Eerste stop is Hongarije

Monica

Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *